Anderlecht beloont herstelde Nuytinck met nieuw contract

Reacties

Bram Nuytinck heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd. De verdediger ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij Paars-Wit. De verlenging volgt daags na zijn rentree.

Anderlecht beloont herstelde Nuytinck met nieuw contract

Het oude contract van de 24-jarige Nuytinck liep tot 2016, hij heeft dat nu dus met twee jaar verlengd. Het openbreken van de verbintenis volgt drie dagen nadat de ex-NEC'er voor het eerst sinds lange tijd weer eens mee mocht doen bij Anderlecht.

In het play-offduel met Charleroi mocht hij maandag negentig minuten meedoen, hetgeen een einde betekende aan een frustrerende periode voor Nuytinck. De laatste basisplaats in competitieverband daarvoor was op 13 september 2014, al mocht hij op 1 oktober in het  Champions League-duel met Borussia Dortmund nog wel starten.

Sindsdien kampte Nuytinck met een hardnekkige teenblessure, waaraan hij uiteindelijk ook geopereerd moest worden. 'Mijn teen is lang dik gebleven en daardoor begon ik wat met andere blessures te sukkelen. Iedereen weet dat ze de verkeerde diagnose hebben gesteld toen ik me blesseerde. Iedereen kan een fout maken, dat is menselijk. Maar bij mij ging het niet om één fout, maar wel om meerdere', zo toonde hij zich tegenover Het Nieuwsblad afgelopen week bepaald niet blij met de medische staf van Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.