Rentree Nuytinck na half jaar: 'Het was een kloteperiode'

Reacties

Anderlecht en Bram Nuytinck begonnen de play-offs goed met een 1-0 overwinning op Charleroi, maar de Nederlandse verdediger was vooral ook blij met zijn rentree.

Rentree Nuytinck na half jaar: 'Het was een kloteperiode'

De laatste keer dat de centrumverdediger in een competitieduel in de basis begon was op 13 september 2014, uit bij Lierse SK. Wel mocht hij op 1 oktober nog starten in het Champions League-duel met Borussia Dortmund, maar sindsdien moest Nuytinck toekijken bij Paars-Wit.

Een hardnekkige teenblessure en een operatie voorkwamen lange tijd dat hij in actie kon komen. Tot maandag, toen hij tegen Charleroi negentig minuten meedeed. 'Ik heb gesukkeld met blessures. Vooral aan mijn teen, maar ook met een paar andere kleine blessures', blikte Nuytinck bij de Belgische televisie na de zege op Charleroi terug op het half jaar dat hij niet kon spelen.

Een periode die behoorlijk aan hem knaagde. 'Het was een heel moeilijk half jaar. Het hield maar niet op, echt een kloteperiode. Dat ik zolang niet heb kunnen spelen, daar baal ik van.' Nuytinck was bovendien blij met de zege bij zijn rentree, dankzij een goal van Aleksandar Mitrovic. 'Charleroi kan namelijk goed voetballen, al was dat ook wel onze eigen fout.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.