Woede overheerst bij Nuytinck na sterke rentree in basis

Reacties

Bram Nuytinck is woedend op de medische staf van Anderlecht. De verdediger begon maandag weliswaar voor het eerst sinds een half jaar in de basis, maar dat had volgens hem veel eerder gekund.

Woede overheerst bij Nuytinck na sterke rentree in basis

Nuytinck brak in de herfst van vorig jaar een teen, waarna hij pijnstillende injecties kreeg toegediend voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund (0-3). Dat was volgens hem onverantwoord, want hierna geraakte hij van de regen in de drup.

'Nadien droeg ik er nog de gevolgen van, mijn teen is lang dik gebleven en daardoor begon ik wat met andere blessures te sukkelen. Iedereen weet dat ze de verkeerde diagnose hebben gesteld toen ik me blesseerde. Iedereen kan een fout maken, dat is menselijk. Maar bij mij ging het niet om één fout, maar wel om meerdere', haalt hij fel uit in Het Nieuwsblad.

Trainer Besnik Hasi staat de Nederlander bij. 'Als onze medische staf zegt dat er iemand tien dagen out is, reken dan maar op vijftien.'

Er was overigens ook goed nieuws voor Nuytinck, want hij speelde een puike partij tegen Charleroi (1-0 winst). Zijn ploeg strijdt in de play-offs om de landstitel en moet een gat van twee punten goedmaken op leider Club Brugge. 'Nu komen de belangrijkste wedstrijden van het seizoen eraan. De zege is natuurlijk het belangrijkst, maar het beste Anderlecht moet nog komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.