Amrabat weet Málaga geen drie punten te bezorgen

Reacties

Málaga is er tegen directe concurrent Almería niet in geslaagd een overwinning te boeken. Op bezoek bij Almería kwam de ploeg van trainer Bernd Schuster niet verder dan een doelpuntloze remise.

Amrabat weet Málaga geen drie punten te bezorgen

Zonder Mounir El Hamdaoui, maar mét Nordin Amrabat in de basis hoopte Málaga na twee nederlagen directe concurrent Almería wel opzij te zetten. De winnaar van het duel tussen Málaga en Almería kon flink stijgen op de ranglijst en voorlopig afstand nemen van de laatste plaatsen.

Toch overheerste de angst van het niet willen verliezen. Beide ploegen speelden voorzichtig en kwamen niet verder dan een bloedeloos gelijkspel. Ook de in goede vorm verkerende Amrabat kon het tij niet keren.

De oud-speler van PSV maakt een dusdanig indruk, dat een zware delegatie van de Spaanse club deze week al een bezoek bracht aan Istanbul om met Galatasaray te praten over een definitieve transfer van de Nederlandse Marokkaan.

Zijn landgenoot El Hamdaoui mocht zes minuten voor tijd invallen. Roque Santa Cruz kreeg de voorkeur boven de voormalige spits van AZ en Ajax. Door de remise blijven Málaga en Almería in de onderste regionen. Málaga bezet de zeventiende plaats met 25 punten, terwijl Almería een plek hoger staat met 26 punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.