Málaga-leiding naar Turkije voor aankoop Amrabat

Reacties

Nordin Amrabat heeft in zijn eerste drie competitiewedstrijden voor Málaga dusdanig veel indruk gemaakt, dat een zware delegatie van de Spaanse club is afgereisd naar Istanbul om met Galatasaray te praten over een definitieve transfer van de Nederlandse Marokkaan.

Málaga-leiding naar Turkije voor aankoop Amrabat

De Turkse topclub verhuurde Amrabat in de winterstop aan Málaga, omdat hij in de Süper Lig mede door de buitenlandersbeperking te weinig aan spelen toekwam. In Zuid-Spanje speelde de ex-PSV'er inmiddels drie volledige competitieduels, waarvan alleen zijn debuut tegen streekgenoot Sevilla in een overwinning (3-2) eindigde.

Hoewel de volgende duels met Rayo Vallecano (uit, 4-1) en Real Sociedad (thuis, 0-1) geen punten opleverden, is de directie van de Andalusiërs dusdanig tevreden dat Amrabat ook na dit seizoen bij de Primera División-club mag blijven. 'Dit is natuurlijk een hartstikke mooi bericht, een teken dat ze tevreden over me zijn', zegt Amrabat tegen Voetbal International.

Het betekent niet meteen dat zijn toekomst in Andalusië ligt. 'Of het ook daadwerkelijk van een transfer komt, zullen we met alle betrokkenen moeten bepalen. In principe heeft Galatasaray me alleen voor de tweede seizoenshelft uitgeleend', aldus Amrabat, die in Turkije nog een contract tot medio 2017 heeft.

Galatasaray houdt de verrichtingen van de 26-jarige vleugelspits dan ook nauwgezet in de gaten. 'Ze volgen me hier op de voet. Ik heb zelfs al feedback gehad over de wedstrijden die ze me hier hebben zien spelen. Ik heb het hier hartstikke goed naar mijn zin en wacht rustig af wat er de komende maanden op me af komt.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.