Almere City laat Achilles wachten op eerste overwinning

Almere City FC heeft Achilles'29 in de slotfase een nieuwe nederlaag bezorgd. Lang stond Achilles op voorsprong, maar twee doelpunten in de extra tijd leverde Almere een overwinning op.

Almere City laat Achilles wachten op eerste overwinning

Achilles kwam goed uit de startblokken en stond binnen tien minuten op 0-1 dankzij Daan Paau. Lang zag het ernaar uit dat de Jupiler League-debutant zijn eerste overwinning ging boeken. Na een klein uur kon Vincent Janssen echter de 1-1 maken voor Almere City.

In de slotfase ging de thuisploeg op jacht naar de overwinning. De paal stond aanvankelijk een winnende treffer van Janssen in de weg, maar daarna was het wel raak. Invaller Gilbrano Plet zette Almere City op een 2-1 voorsprong. Diezelfde Plet bepaalde niet veel later de eindstand ook nog op 3-1.

De club uit Almere schreef de eerste punten van dit seizoen bij. De eerste drie wedstrijden gingen verloren voor het elftal van trainer Fred Grim. Achilles heeft tot nu toe slechts een punt bemachtigd. De ploeg van François Gesthuizen sloot de eerste wedstrijd van het seizoen af met een 2-2 gelijkspel bij FC Emmen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen