Allardyce passeert Lens: 'Hij moet harder gaan werken'

Reacties

Sam Allardyce heeft uitgelegd waarom Jeremain Lens zijn basisplaats verloren heeft. De Sunderland-manager vindt dat Lens ondermaat presteert en niet hard genoeg werkt.

Allardyce passeert Lens: 'Hij moet harder gaan werken'

Na de trainerswissel bij Sunderland, waar Allardyce die opgestapte Dick Advocaat opvolgde, raakte Lens zijn basisplek kwijt. Van de vier duels onder leiding van de 61-jarige Engelsman begon Lens er slechts één.

De beslissing om Lens te passeren, legde Allardyce uit aan de Sunderland Echo. 'Hij moet gewoon harder gaan werken. Om op dit niveau te spelen, is een bepaald arbeidsethos vereist. Het is nu aan Jeremain om zich terug in het elftal te knokken.'

Volgens Allardyce onderstrepen statistieken de matige prestaties van Lens. 'Voor iedere positie heb ik een maatstaf voor een goede speler en een gemiddelde voetballer. Dat is heel makkelijk te monitoren voor mij. Lens zit momenteel onder het gemiddelde en ik verwacht van hem dat hij snel vooruitgang gaat boeken.'

Na twaalf wedstrijden staat Sunderland op de negentiende positie in de Premier League met zes punten. The Black Cats gaan maandagavond (21.00 uur) op bezoek bij Crystal Palace.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.