Ajax-selectie alleen tevreden met landstitel

Reacties

De Ajax-selectie wond er op de Open Dag geen doekjes om: de landstitel moet terug naar de hoofdstad. Naar schatting dertigduizend fans waren maandagmiddag getuige van de spelerspresentatie.

Ajax-selectie alleen tevreden met landstitel

Op het parkeerterrein naast de Arena toonde de Amsterdamse selectie zich tegenover de aanhang vol vertrouwen. 'Ik verwacht maar een ding: aan het eind van het seizoen kampioen worden', aldus een zelfverzekerde John Heitinga, die vertelde enorm trots te zijn dat hij weer thuis is.

Collega-verdediger Joël Veltman liet zijn revanchegevoelens spreken. 'We hebben wat recht te zetten', aldus de centrumverdediger. Kersvers aanvoerder Davy Klaassen sloot zich aan bij de woorden van zijn teamgenoot: 'Laten we vorig seizoen snel vergeten.'

Behalve Heitinga werd de tevens teruggekeerde Mitchell Dijks en de nieuwelingen Nemanja Gudelj, Amin Younes, en Yaya Sanogo gepresenteerd aan het aanwezige publiek. De eerste indrukken van Gudelj zijn goed: 'Ik heb al mogen ervaren dat Ajax in alles een topclub is.'

In Amsterdam waren de voormalige publiekslievelingen Stefan Pettersson en Cristian Chivu aanwezig als eregast. Het duo kreeg een daverend applaus. Ricardo Kishna ontbrak op de Open Dag vanwege onderhandelingen met Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.