Ajax met Westermann en drie keepers naar Rusland

Reacties

Ajax-trainer Peter Bosz heeft maandagmiddag bekendgemaakt welke 21 spelers hij meeneemt naar Rusland voor de return tegen FK Rostov in de laatste voorronde van de Champions League. Heiko Westermann keert terug in de selectie.

Ajax met Westermann en drie keepers naar Rusland

Jasper Cillessen speelt woensdag vermoedelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax. De 27-jarige doelman verkast op korte termijn naar Barcelona, waar hij een vijfjarig contract zal tekenen als opvolger van Claudio Bravo.

Het meespelen van Cillessen in de return tegen de Russische club was in de afgelopen dagen een belangrijk onderdeel van de besprekingen tussen Ajax en Barcelona. André Onana en Diederik Boer zijn de andere keepers in de selectie van Bosz.

De Ajax-coach heeft ook weer plaats voor Heiko Westermann in zijn selectie. De Duitser ontbrak in de heenwedstrijd tegen Rostov, dat Ajax op 1-1 hield in Amsterdam.

Selectie Ajax: Cillessen, Tete, Veltman, Riedewald, Sánchez, Bazoer, El Ghazi, Sinkgraven, Traoré, Klaassen, Younes, Westermann, Cassierra, Schöne, Onana, Dolberg, Viergever, Gudelj, Van de Beek, Boer, Dijks.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.