Ajax kan tegen Twente weer beschikken over Serero

Reacties

Thulani Serero kan zondagmiddag weer van de partij zijn als Ajax in De Arena FC Twente ontvangt. De middenvelder is hersteld van zijn liesblessure.

Ajax kan tegen Twente weer beschikken over Serero

Ook Joël Veltman is weer inzetbaar voor trainer Frank de Boer. De centrumverdediger liep vorige maand tijdens de oefenwedstrijd tegen Schalke 04 in Qatar een hamstringkwetsuur op.

Een dag na zijn reservebeurt bij het eerste elftal van afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles maakte Veltman zijn rentree in Jong Ajax tijdens het competitieduel met Achilles ’29. Davy Klaassen bekijkt voorlopig per wedstrijd in hoeverre hij zijn gekwetste buikwand kan belasten.

Ajax wacht een pittig programma. Na het duel met FC Twente komt volgende week donderdag Legia Warschau op bezoek voor de Europa League. Een week later is de return in Polen. Drie dagen daarna speelt Ajax in Eindhoven de topper tegen koploper PSV. Voor Viktor Fischer komen die wedstrijden nog te vroeg. De Deense vleugelspits mag na een jaar blessureleed voorzichtig gaan denken aan speelminuten in Jong Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.