Ajax heeft trainersstaf rond na stoelendans jeugdteams

Na het akkoord over de contractverlenging van hoofdtrainer Frank de Boer en zijn assistent Hennie Spijkerman tot medio 2017, heeft Ajax ook de trainersstaf van de jeugdopleiding voor komend seizoen rond.

Ajax heeft trainersstaf rond na stoelendans jeugdteams

Gery Vink (foto) verhuist van Jong Ajax naar het A2-team en wordt bij de beloften opgevolgd door Alphons Groenendijk, die dit jaar de A1-junioren onder zijn hoede had. Orlando Trustfull stapt op zijn beurt over van de B1 naar de A1, terwijl Said Ouaali (vorig seizoen A2) de verantwoordelijkheid krijgt over de B1-ploeg.

Willem Weijs, overgekomen van de jeugdopleiding van PSV, heeft de E3-pupillen toegewezen gekregen. Ajax heeft de opleiding uitgebreid met een F2-team, dat zal worden getraind door de van Almere City FC afkomstige Marco van Galen.

Kiki Musampa, Nordin Wooter, Arturo ten Heuvel en Leonardo Mouwen zijn toegevoegd aan het team van individuele trainers. Michel Kreek, vanaf volgend seizoen hoofd opleidingen bij Almere City FC, wordt in zijn functie van coördinator middenbouw opgevolgd door voormalig jeugdtrainer Patrick Ladru.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen