Agüero mix tussen Messi en Henry, Cillessen negeert imago

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Agüero mix tussen Messi en Henry, Cillessen negeert imago

'Voor mij is hij een mix van Henry en Messi. In kleine ruimtes lukt het hem om balbezit te houden.'
Bacary Sagna is lovend over zijn ploeggenoot Sergio Agüero, die dit seizoen een van de uitblinkers is bij Manchester City. (ESPN)

'Zoals mijn opa in plat Groesbeeks altijd zei: let maer loelen. In Nijmegen zeggen ze ook: het is niet goed of het deugt niet. Het is nooit goed.'
• Dat Jasper Cillessen het imago heeft van iemand die vaak ruzie zoekt op het veld, doet hem weinig. De Ajax-doelman denkt dat het namelijk wel mee valt hoe vaak hij bij onrust betrokken is. 'Er gaan maanden voorbij dat ik bij geen enkel opstootje betrokken ben. Daar hoor je dan niemand over.' (AD)

Christian Fuchs staat als linksback van Leicester City bekend om zijn lange inworpen. Op de bowlingbaan laat hij zien dat werpen sowieso een specialiteit van hem is.

'Als ik kan omgaan met Hatem Ben Arfa, dan moet het me ook wel lukken om Emmanuel Adebayor weer aan het voetballen te krijgen.'
Crystal Palace wil deze transferperiode graag Emmanuel Adebayor uit zijn lijden verlossen bij Tottenham Hotspur, waar hij door een conflict met manager Mauricio Pochettino uit de gratie geraakt is. Palace-trainer Alan Pardew is op de hoogte van de reputatie van Adebayor, maar maakt zich daar niet druk over. (The Mirror)

• Ajax haalt op de clubwebsite een mooie foto uit het archief terug. Verdediger Kenny Tete mocht als jeugdspeler namelijk het veld op met zijn idool Jaap Stam, tegenwoordig trainer van Jong Ajax. 'Er was voor mij maar één iemand: Jaap Stam. Hij was voor mij als verdediger altijd al mijn grote voorbeeld. Ik ben blij dat ik uiteindelijk zo’n goede band met hem heb gekregen. Het was voor mij heel waardevol dat hij de afgelopen jaren mijn trainer bij Jong Ajax was. We hebben ontzettend goede gesprekken gevoerd. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuzes die ik heb gemaakt.'

'Dat ik mijn brood kan verdienen met voetbal, dat is toch prachtig?'
• Kevin Strootman (AS Roma), Nick Viergever (Ajax) en Erik Falkenburg (Willem II) braken in dezelfde periode door bij Sparta Rotterdam. Falkenburg zit er niet mee dat zijn loopbaan minder hoge pieken kent dan die van zijn voormalige ploeggenoten. 'Voor mij is belangrijk dat ik bij een club zit waar ik veel aan spelen toekom, scoor, win en het verder naar mijn zin heb. Dat is bij Willem II allemaal het geval! Ik zit lekker in m'n vel.' (Brabants Dagblad)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.