Oude bekende solliciteert bij Heracles, spijt bij Guardiola

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Oude bekende solliciteert bij Heracles, spijt bij Guardiola

• 'De één zijn dood is de ander zijn brood', moet Everton Ramos da Silva gedacht hebben toen hij las dat Heracles Almelo Oussama Tannane verkocht heeft aan Saint-Étienne. De Braziliaanse oud-aanvaller van de club wil namelijk dolgraag terug naar Heracles. De 32-jarige aanvaller zit zonder club na zijn vertrek bij het Chinese Shanghai Shenxin.

'Normaal gesproken heb ik in mijn loopbaan als trainer en eerder als speler heel veel respect voor mijn collega's getoond, dus het spijt me. Het was niet mijn bedoeling' • De opmerking van Josep Guardiola over zijn wens om na zijn vertrek bij Bayern München te gaan werken in de Premier League leidde tot speculaties over de toekomst van Louis van Gaal of Manuel Pellegrini bij de twee clubs uit Manchester.

'Ik weet werkelijk niet waarom hij het überhaupt heeft gezegd. Maar ik wil mezelf er niet over opwinden en het is voor mij nu ook klaar.'Pierre-Emerick Aubameyang reageert in Sport Bild op de bijtende kritiek van Yaya Touré, die geen goed woord over had voor de gang van zaken rond de verkiezing van Afrikaanse Speler van het jaar. Daarbij kreeg de aanvaller van Borussia Dortmund meer stemmen dan de middenvelder van Manchester City.  

• Het Turkse zonnetje scheen in Belek. Zo vreemd leek het dan ook niet dat Werder Bremen-doelman Eric Oelschlägel een zonnebril droeg. Maar het is niet zomaar een bril. 'Het is een bril die de hele tijd wisselt tussen duisternis en normaal zicht. Je ziet daardoor de bal steeds een halve seconde en dan weer even niet', legde collega-goalie Michael Zetterer uit in Bild. Het technische foefje, in Duitsland ook een Heino-bril genoemd, moet de reactiesnelheid van de keepers vergroten.

'Of ik gestopt ben als betaald voetballer? Zo zou je het bijna kunnen zeggen.'Khalid Boulahrouz, die sinds zijn vertrek bij Feyenoord zonder club zit, staat nog wel open voor een nieuwe uitdaging. Maar de oud-international beseft dat het moment nadert dat hij officieel een punt zet achter zijn carrière. 'Ik ben nog niet gestopt. Ik beslis zelf wanneer ik dat naar buiten breng.' (Ziggo Sport)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.