FIFA blundert met Gouden Bal-winnaar, talent aan de chocola

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

FIFA blundert met Gouden Bal-winnaar, talent aan de chocola

• De FIFA heeft woensdag behoorlijk geblunderd door op de eigen website te plaatsen dat Lionel Messi de winnaar is geworden van de Gouden Bal in 2015. De wereldvoetbalbond beschikt blijkbaar over een glazen bol, want de verkiezing is pas op 11 januari van dit jaar.

• Volgens de FIFA is er echter geen sprake van een fout. De wereldvoetbalbond komt op Twitter snel met een statement dat de winnaar van de Gouden Bal nog niet bekend is.

'Ik denk dat ik er meer in beeld zal komen, ja. Ik train vanaf nu met Wesley (Sneijder, red.) en hij kan me elke dag beoordelen.'
Ryan Donk is blij met zijn transfer naar Galatasaray en denkt ook meer kans op het Nederlands elftal te maken (De Telegraaf)

'Het is niet mijn intentie om een transfer te maken.'
Lasse Schöne (29) liet afgelopen zomer een transfer naar Dinamo Moskou, dat hem een jaarsalaris van 2,4 miljoen euro netto bood, liggen. Vervolgens komt hij dit seizoen lang niet zoveel aan bod als hij zou willen. Toch wil hij niet per se weg, al sluit hij een transfer niet helemaal uit. (De Telegraaf)

'Soms eet ik nog wel eens wat te veel chocola. Maar daar houd ik zo van. In plaats van chocola zou ik eigenlijk pasta moeten eten. Maar het komt wel goed.' 
Mitchell van Bergen is zestien en het Vitesse-talent moet nog wat wennen aan het bestaan als profvoetballer. (Omroep Gelderland)

Zinedine Zidane kende als speler grote successen bij Real Madrid en werd maandag aangesteld als trainer van De Koninklijke, maar het scheelde weinig of de Fransman had voor aartsrivaal Barcelona gespeeld. In het voorjaar van 1996 was Johan Cruijff dicht bij een overeenkomst met Girondins Bordeaux, maar toen de trainer van de Catalanen op 18 mei werd ontslagen koos Zidane voor Juventus. Na vijf seizoenen Italië ging de spelmaker in de zomer van 2001 aan de slag bij Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.