Advocaat: 'Punt tegen Arsenal is beter voor mijn hart'

Reacties

Sunderland is nog één punt verwijderd van handhaving in de Premier League. Manager Dick Advocaat denkt aan een 'sneaky' resultaat in de inhaalwedstrijd van woensdag tegen Arsenal.

Advocaat: 'Punt tegen Arsenal is beter voor mijn hart'

Advocaat beseft dat het allerminst een eenvoudige opdracht is woensdag het benodigde punt te pakken. 'We zullen er alles voor doen, maar Arsenal is een fantastische ploeg met een fantastisch stadion', aldus de Hagenaar, die de ontmoeting in Noord-Londen ook ziet als een kans voor zijn spelers.

'In deze wedstrijd kun je jezelf laten zien als voetballer. Misschien kunnen we iets sneaky doen zoals tegen Everton', verwees Advocaat naar de gelukkige zege van anderhalf week geleden op Goodison Park (0-2). 'Bovendien zou een punt woensdag ook beter voor mijn hart zijn.'

Na het bezoek aan Arsenal wacht nog één wedstrijd voor Sunderland, dat het seizoen afsluit tegen landskampioen Chelsea. The Black Cats degraderen alleen als ze beide duels verliezen en zowel Newcastle United als Hull City zondag zijn laatste competitiewedstrijd wint.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.