Advocaat ontkent geruchten over hartproblemen

Reacties

Dick Advocaat heeft speculaties uit Turkije over zijn verslechterde gezondheid met klem ontkracht. De 69-jarige trainer van Fenerbahçe laat aan Voetbal International weten dat hij niks mankeert.

Advocaat ontkent geruchten over hartproblemen

Turkse media repten vrijdag van een vertrek bij de Turkse topclub, omdat onderzoek hartritmestoornissen bij Advocaat aan het licht zou hebben gebracht. Daar is volgens de Hagenaar, die van de interlandperiode gebruik maakt om even in Nederland te bivakkeren, niets van waar. Zondag meldt hij zich weer in Istanbul.

Advocaat heeft dan nog een week de tijd om zijn ploeg voor te bereiden op de onvervalste kraker tegen stadgenoot Galatasaray, dat zondag 20 november op bezoek gaat in het Sükrü Saracoglu-stadion. Fenerbahçe is na een matige start inmiddels zeven competitieduels ongeslagen en staat vijfde in de Süper Lig.

In Groep A van de Europa League staat de Turkse werkgever van Jeremain Lens, Robin van Persie en Gregory van der Wiel na vier duels gedeeld bovenaan met Feyenoord. Op 8 december treffen beide clubs elkaar tijdens de laatste speelronde van de groepsfase in De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.