Van Persie houdt gescheurd ooglid over aan duel Fener

Reacties

De oogblessure die Robin van Persie heeft opgelopen in het duel tussen Fenerbahçe en Akhisar Belediyespor (1-3) blijkt mee te vallen. De spits heeft 'slechts' een gescheurd ooglid, maakte de clubarts vrij snel na afloop van de wedstrijd bekend.

Van Persie houdt gescheurd ooglid over aan duel Fener

In het met 1-3 gewonnen duel ging Van Persie vlak voor rust geblesseerd naar de kant. Na een klap in het oog kon hij niet verder spelen. Hij werd direct naar een ziekenhuis gebracht en even werd gevreesd voor een ernstige blessure. Onderzoek wees uit dat hij 'slechts' een gescheurd ooglid heeft en zijn blessure meevalt, meldt de Turkse topclub op zijn site.

Het duel begon nog voortvarend voor Van Persie. Halverwege de eerste helft zorgde hij met een volley voor de 0-1. Voor de 33-jarige Nederlanders was het dit seizoen zijn vijfde goal in dertien officiële duels van de Turkse grootmacht. Ook zonder Van Persie won de ploeg van trainer Dick Advocaat.

Fenerbahçe staat in de Turkse competitie nu vijfde met achttien punten uit tien wedstrijden. Op 20 november wacht de ontmoeting met Galatasaray. De eeuwige rivaal van Fener staat derde en verzamelde twee punten meer dan de mannen van Advocaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.