Advocaat: 'Maher niet teleurgesteld in handelwijze PSV'

Lees meer over PSV in Voetbal International 6. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel. Klik hier voor de inhoud van het nieuwe nummer.

Advocaat: 'Maher niet teleurgesteld in handelwijze PSV'

Volgens PSV-trainer Dick Advocaat is Adam Maher niet teleurgesteld in de handelwijze van de Eindhovense club op de slotdag van de transfermarkt. PSV deed vierenhalf uur voor de deadline tevergeefs een poging om de middenvelder van AZ over te nemen.

Technisch manager Marcel Brands deed telefonisch een bod van 6,5 miljoen euro. Dat werd door AZ als niet serieus beschouwd. 'PSV heeft voortdurend open kaart gespeeld met Maher', zegt Advocaat. 'Ik weet zeker dat Maher geen slecht gevoel heeft gekregen bij PSV. Hoe ik dat zo zeker weet? Dat doet er niet toe.'

Maher, die dit seizoen namens AZ tot vijf doelpunten kwam in negentien competitieduels, maakt zich op voor zijn derde interland. De middenvelder kreeg dinsdag van Oranje-bondscoach te horen dat hij woensdagavond in de basis start tijdens de vriendschappelijke interland tegen Italië. (Thijs Slegers)



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen