Advocaat: 'Kan mooi seizoen worden voor Sunderland'

Reacties

Na het behoeden van Sunderland voor degradatie begint Dick Advocaat met een ander gevoel aan zijn tweede seizoen in de Premier League. De Haagse manager voorziet een mooi jaar, als 'we erin slagen ons nog te versterken'.

Advocaat: 'Kan mooi seizoen worden voor Sunderland'

'Afgelopen seizoen vertelde ik toen ik hier kwam dat we negen finales hadden. Nu hebben we de volgende 38, te beginnen bij Leicester City', zei Advocaat. Maar de stemming is duidelijk anders dan toen hij in maart arriveerde.  

'We hebben een goede voorbereiding gehad, maar nu begint het echte werk. Iedereen heeft op dit moment gewacht', aldus de Haagse manager, die na the great escape na aanvankelijke twijfels alsnog zijn verblijf in Stadium of Light verlengde. 'We hebben dit seizoen hogere doelen dan vechten tegen degradatie. Ik denk dat we de spelers hebben gehaald die ons sterker maken.'

Maar het blijft niet bij het vastleggen van onder anderen Jeremain Lens, Younes Kaboul en Yann M'Vila. Hoewel het seizoen zaterdag begint, is Sunderland nog niet klaar op de transfermarkt. 'We hebben spelers gehaald, maar hopen nog wat te doen voor het sluiten van de markt. Ik ga niet zeggen om welke posities het gaat, maar we hebben er nog één of twee nodig voor de basis, en niet voor de bank.'

Sunderland is nog op zoek naar een middenvelder na het afketsen van de transfer van Leroy Fer, terwijl Adnan Januzaj van Manchester United wordt genoemd als de gewenste aanvallende versterking. 'Als we erin slagen ons nog te versterken, dan kunnen we een heel mooi seizoen krijgen', zei Advocaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.