Spurs-verdediger Kaboul vierde aanwinst Advocaat

Reacties

Het Sunderland van manager Dick Advocaat heeft zich opnieuw versterkt. De club heeft Younes Kaboul overgenomen van Tottenham Hotspur.

Spurs-verdediger Kaboul vierde aanwinst Advocaat

Met de overgang van de Franse centrumverdediger, die een vierjarig contract tekent, is volgens Engelse media zes miljoen euro gemoeid. Kaboul is na Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Sebastian Coates (Liverpool) en Adam Matthews (Celtic) al de vierde aanwinst voor Advocaat.

Kaboul (29) stond verspreid over twee periodes (2007-09 en 2010-15) zeven seizoenen onder contract bij Tottenham Hotspur. Vooral zijn tweede termijn op White Hart Lane werd gekenmerkt door veelvuldig blessureleed. Tussen zijn twee verblijven bij Tottenham in speelde de vijfvoudige international voor Portsmouth. Eerder kwam hij uit namens AJ Auxerre.

Advocaat is in ieder geval zeer te spreken over zijn nieuwste aanwinst. 'Younes is een ervaren speler die we nodig hebben. Hij heeft bij Tottenham al bewezen dat hij een aanwinst is voor onze selectie', aldus Advocaat op de clubwebsite. Ook Kaboul is erg gelukkig dat de overgang is afgerond. 'Ik ben er trots op dat ik hier mag spelen en ik kan niet wachten om mijn opwachting te maken voor de fans van Sunderland.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.