Advocaat: 'Het was niet goed, maar wel heel effectief'

Reacties

Dick Advocaat was net als vorige week de gevierde man, na afloop van de wedstrijd van Sunderland. Dit keer werd Everton verslagen, al besefte de manager dat de zege op Goodison Park (0-2) een fortuinlijke was.

Advocaat: 'Het was niet goed, maar wel heel effectief'

'Het was zeker niet onze beste wedstrijd van dit seizoen, maar het was wel heel effectief', aldus Advocaat na afloop tegenover de BBC. Everton miste kans op kans, terwijl Sunderland twee keer het net wist te vinden na slechts drie kansjes.

'Everton was inderdaad beter, maar het draait om het resulaat. We hebben alles gegeven en hebben in de laatste drie wedstrijden zeven punten gepakt', zei Advocaat. 'En drie punten pakken uit bij Everton is knap. Zeker als je ziet dat Manchester United hier onlangs met 3-0 verloor.'

Vorige week pakte Advocaat tegen het Southampton van manager Ronald Koeman al drie punten. Toen was Sunderland nog niet in een voorlopig veilige haven, nu wel. The Black Cats klimmen van de achttiende plaats naar plek veertien. Daarmee is de missie van Advocaat, handhaving in de Premier League, weer een stap dichterbij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.