Advocaat blijft in middenmoot dobberen met Fenerbahçe

Reacties

Fenerbahçe heeft zondag in de Turkse competitie voor eigen publiek punten gemorst tegen Alanyaspor. De formatie van Dick Advocaat moest genoegen nemen met een 1-1 remise.

Advocaat blijft in middenmoot dobberen met Fenerbahçe

De thuisploeg kwam via Mehmet Topal nog wel op voorsprong in de 36ste minuut, maar die meevaller voor Advocaat werd in de 59ste minuut tenietgedaan door een goal van Daniel João Santos Candeias.

Bij Fenerbahçe, dat in de slotfase tegen tien man speelde door een rode kaart van Isaac Sackey, deden Robin van Persie en Gregory van der Wiel de hele wedstrijd mee. Jeremain Lens ontbrak wegens een blessure.

Zaterdagavond boekte Galatasaray wél een zege; Gençlerbirligi werd met 0-1 verslagen door een treffer van Bruma. Met zeventien punten deelt Galatasaray de leiding met Istanbul Basaksehir en landskampioen Besiktas. Advocaat en de zijnen bezetten de negende plaats met slechts negen punten.

Donderdag gaat Fenerbahçe in de Europa League op bezoek bij Manchester United. Na de 1-0 zege op Feyenoord van tweeënhalve week geleden staat de Turkse topclub bovenaan in Groep A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.