ADO verlengt contract Meijers met drie seizoenen

Reacties

Aaron Meijers blijft definitief speler van ADO Den Haag. De 27-jarige linksback tekende woensdagmiddag een nieuw driejarig contract in Den Haag.

ADO verlengt contract Meijers met drie seizoenen

Meijers, die nadrukkelijk in de belangstelling stond van Vitesse, ligt nu tot medio 2019 vast in het Kyocera Stadion. De contractverlenging lag in de lijn der verwachting, maar werd woensdag pas afgerond.

Hakim Slimani, zaakwaarnemer van Meijers, voerde deze week overleg met de clubleiding van ADO. Daarbij kreeg de vleugelverdediger een verbeterde aanbieding voorgeschoteld. 'We zijn nog niet rond, maar het gaat nog om een paar details', zei Slimani maandag tegenover Voetbal International.

Het nieuwe voorstel was een reactie op de interesse van Vitesse. Afgelopen week meldde de Arnhemse club zich bij ADO voor de linksback, die nog een eenjarig contract had. Enkele maanden geleden deed ADO nog een voorstel voor contractverlenging aan Meijers, maar die aanbieding was van een heel andere orde en werd direct van de hand gewezen. Meijers kwam in 2012 van RKC Waalwijk en speelde 103 officiële duels namens de Hagenaars.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.