Vitesse meldt zich bij ADO Den Haag voor Meijers

Reacties

Aaron Meijers mag zich in de belangstellig verheugen van Vitesse. De Arnhemmers hebben zich bij ADO Den Haag officieel voor de verdediger gemeld.

Vitesse meldt zich bij ADO Den Haag voor Meijers

Meijers was de laatste drie jaar een zeer constante factor in het team van ADO. Sterker nog: de 27-jarige verdediger miste tijdens de laatste twee seizoenen maar een duel wegens een schorsing. 'Vitesse heeft zich inderdaad bij ADO gemeld voor Meijers. Hij heeft bij ons nog een doorlopend contract tot 2016', schetst technisch manager John Metgod de situatie tegenover Voetbal International.

Trainer Henk Fraser staat niet te springen om na Michiel Kramer en Mike van Duinen ook Meijers zomaar te laten gaan. 'Mensen in en om de club zijn uitgesproken in hun ambities. Dat is heel mooi, maar daar hoort dan ook een selectie bij, anders hebben die doelen weinig zin', liet hij eerder deze week al weten aan VI.

Ruben Schaken is nog steeds een gegadigde om de Haagse voorhoede te versterken, nadat een week geleden het eerste gesprek tussen de speler en de club had plaatsgevonden. Van witte rook is echter nog geen sprake, zegt Metgod. 'Er is een ding wat zeker is: dat ik het nog druk ga krijgen deze zomer.' (Oscar van der Horst)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.