ADO mag weer hopen: Wang kondigt reis naar Nederland aan

Reacties

Hui Wang komt naar Nederland. De Chinese eigenaar heeft laten weten volgende week naar Den Haag af te reizen om met de clubleiding om de tafel te gaan. De relatie tussen Wang en ADO staat al maanden onder grote druk.

ADO mag weer hopen: Wang kondigt reis naar Nederland aan

Het is de eerste keer in een halfjaar dat Wang zich in Den Haag zal laten zien. De Chinese eigenaar beloofde bij zijn komst in augustus de club 3,7 miljoen, die hij in drie termijnen zou betalen. Hij liet echter alle deadlines verstrijken zonder dat hij ook maar een cent overmaakte.

Het zorgde voor een liquiditeitstekort bij de Hagenaars, die een deel van het beloofde geld (1,3 miljoen euro) al op voorhand investeerden. Daardoor dreigde de club onder curatele te komen van de KNVB, maar ADO wist door een alternatieve route alsnog het tekort weg te werken.

Daarmee waren de problemen met Wang en United Vansen nog lang niet opgelost. De communicatie met de Chinees is nog altijd zeer gebrekkig, terwijl het onderlinge vertrouwen volledig verdwenen is. ADO hoopt dat Wang volgende week duidelijk kan scheppen over de toekomst.

Overigens wil de belofte van Wang allerminst betekenen dat hij ook daadwerkelijk komt. In december zou hij ook in Den Haag verschijnen, maar liet hij op het laatste moment verstek gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.