ADO gaat in zee met proefspelers Fernandez en Gorter

Reacties

Guyon Fernandez en Donny Gorter maken het seizoen af bij ADO Den Haag. Dat hebben de twee proefspelers maandag voorafgaand aan het oefenduel van de reserves met het tweede elftal van Roda JC Kerkrade aan de Eredivisie-club laten weten.

ADO gaat in zee met proefspelers Fernandez en Gorter

Het duo overtuigde de technische staf deze week van hun meerwaarde voor ADO tijdens hun proefperiode. Fernandez (foto), die zijn loopbaan begon in Den Haag, zat sinds afgelopen zomer zonder club na zijn vertrek bij Stal Kamyanske uit Oekraïne. Gorter trok eerder deze maand de deur achter zich dicht bij het Deense Viborg FF.

In tegenstelling tot de dertigjarige spits en de 28-jarige linksback mondt de proefperiode van Jan Wuytens niet uit in een contract met ADO. De Belgische verdediger (ex-AZ) ziet een verblijf bij de nummer vijftien van de Eredivisie niet zitten. Over linksback Abel Tamata (ex-PSV), de vierde proefspeler die deze week neerstreek bij ADO, wordt later een beslissing genomen.

Trainer Zeljko Petrovic drong onlangs nog aan op de komst van directe versterkingen in de strijd tegen degradatie. De Montenegrijnse coach hield wel een slag om de arm over de termijn waarop Fernandez en Gorter, samen goed voor meer dan 200 Eredivisie-duels, inzetbaar zullen zijn. Voor ADO vormt het duo de eerste versterking van deze winter. Wel vertrokken Hector Hevel en José San Roman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.