Petrovic wil groots uitpakken met proefspelers

Reacties

ADO Den Haag wil na de ontvangen miljoenen uit China het liefst direct doorpakken op de transfermarkt, zegt trainer Zeljko Petrovic.

Petrovic wil groots uitpakken met proefspelers

Op dit moment heeft ADO met Abel Tamata, Guyon Fernandez, Jan Wuytens en Donny Gorter vier spelers op proef. Petrovic wil het kwartet graag contracteren.

'Zij trainen goed deze week. Het probleem is alleen dat ze allemaal lange tijd geen wedstrijden hebben gespeeld. Wuytens is het meest fit van allemaal. Die heeft nog meegetraind bij Jong PSV. Ik hoop dat ze allemaal bij ADO Den Haag blijven. Ze willen zichzelf in the picture spelen Ze komen hier niet voor geld. Voor beide partijen is dat een win-win-situatie', legt Petrovic uit op de clubsite. Aan het contracteren van de stagiairs zit echter ook een keerzijde. 'Het duurt nog drie tot weken voordat die jongens speelklaar zijn. Dat is wel vervelend voor ons.'

ADO kan per direct namelijk wel een impuls gebruiken, want het houdt nog maar drie clubs onder zich in de Eredivisie. Zondag wacht bovendien een duel met Ajax. 'Het wordt een zware wedstrijd', weet Petrovic. 'Maar als sportman wil je altijd een resultaat halen. Anders kan je beter thuis blijven. In iedere wedstrijd krijg je kansen. We moeten wel zorgen dat we compact spelen, zodat we wellicht in de counter kunnen profiteren.'

ADO kan tegen Ajax nog niet beschikken over Gervane Kastaneer, die kampt met een gekneusde oogbol. Dion Malone en Aaron Meijers hebben de training weer hervat, maar zijn nog niet wedstrijdfit. Mike Havenaar is absent vanwege de naweeën van een virus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.