ADO gaat ook ervaren Wuytens en Gorter testen

Reacties

Jan Wuytens en Donny Gorter gaan de komende dagen meetrainen bij ADO Den Haag. Het duo sluit dinsdag aan bij de groep van trainer Zeljko Petrovic en gaat proberen een contract af te dwingen bij de Hagenaren.

ADO gaat ook ervaren Wuytens en Gorter testen

Eerder werd al bekend dat Guyon Fernandez vanaf dinsdag op proef komt bij ADO. In de zoektocht naar versterkingen is de club nu bij nog twee transfervrije spelers uitgekomen, zo meldt de club op de officiële website. Wuytens (foto) zit sinds zijn vertrek bij AZ afgelopen zomer zonder club. De 31-jarige Belg doorliep de jeugdopleiding van PSV en kwam via Heracles Almelo en FC Utrecht in Alkmaar terecht. Namens die clubs speelde Wuytens 229 wedstrijden in de Eredivisie. Onder meer door blessureleed kwam hij het laatste seizoen weinig in actie voor AZ, waardoor zijn aflopende contract niet verlengd werd.

Gorter zat pas sinds 1 januari zonder club. De 28-jarige verdediger annex middenvelder liet zijn contract bij het Noorse Viborg FF na een half jaar alweer ontbinden. Gorter speelde eerder in Nederland voor onder meer NAC Breda en AZ. In totaal kwam hij tot 141 optredens in de Eredivisie.

ADO-trainer Petrovic sprak na de nederlaag van zijn ploeg tegen PEC Zwolle afgelopen zaterdag nog maar eens zijn wens voor versterkingen uit. De Hofstedelingen wonnen slechts twee van hun laatste zestien Eredivisie-duels en staan op een vijftiende plaats op de ranglijst. Het eerstvolgende competitieduel van ADO is de uitwedstrijd tegen Ajax komende zondag (14.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.