Aanvoerder Martins Indi ziet fraaie reeks Porto eindigen

Reacties

Met Bruno Martins Indi als aanvoerder is FC Porto in eigen huis tegen duur puntenverlies aangelopen. Het 0-0 gelijkspel tegen Sporting Braga, dat in de Europa League tegenstander van FC Groningen is, betekende immers niet alleen dat er een gaatje gelaten moest worden naar koploper Sporting Lissabon.

Aanvoerder Martins Indi ziet fraaie reeks Porto eindigen

Sporting won zondag knap met 3-0 bij Benfica en is net als Porto nog ongeslagen. De ploeg van Martins Indi speelde alleen een keer meer gelijk omdat ondanks de nodige kansen en een invalbeurt van voormalig FC Twente-aanvaller Jesús Corona het verschil met Braga niet gemaakt kon worden.

Zo kwam er een einde aan een reeks van veertien competitiezeges op rij voor Porto. Sinds 14 december 2014 (0-2 tegen Benfica) werden immers alle wedstrijden in competitieverband gewonnen in Estádio do Dragão. Opmerkelijk is dat sindsdien óók geen tegentreffer meer werd geslikt, een reeks die dus wel werd voortgezet.

Het puntenverlies is een smetje op het vooralsnog goede seizoen van Porto, dat midweeks tegen Maccabi Tel Aviv de twintigste thuiszege op rij in officiële duels boekte. Ook die serie kwam tegen Braga dus ten einde. Martins Indi, die bij afwezigheid van de nodige vaste waarden de aanvoerdersband mocht overnemen, speelde het duel uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.