De Jong ziet clubrecord als nieuw doel voor Cambuur

Reacties

De 1-0 overwinning van SC Cambuur op Heracles Almelo van zaterdag betekent dat de Leeuwarders vrijwel zeker zijn van directe handhaving. Nu die doelstelling behaald is, heeft trainer Henk de Jong alweer een nieuw doel.

De Jong ziet clubrecord als nieuw doel voor Cambuur

'Hoewel het nog niet officieel is, hebben we een grote stap gezet', zegt De Jong tegen Voetbal International over het zo goed als zeker veiligstellen van nog een seizoen Eredivisie-voetbal. 'Van de komende negen wedstrijden zullen we er toch nog wel eentje winnen?', aldus De Jong die de bij nog één zege behaalde 36 punten als afdoende ziet.

De nieuwe doelstelling is al uitgesproken voor de huidige nummer acht van de Eredivisie. 'Veertig punten halen. Dat zou een nieuw clubrecord betekenen. En stiekem kijken we nog wel naar boven, naar de zevende plaats (die recht geeft op deelname aan de play-offs om Europees voetbal, red.). Op de grens van dertig wedstrijden zal duidelijk zijn waar we nog voor kunnen spelen. Maar het allerbelangrijkste voor mij is dat we het publiek blijven vermaken. Die mensen mogen niet met een slecht humeur naar huis gaan. Als het stadion ook volgend seizoen weer uitverkocht is, dan doen we het goed.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.