Frankrijk

RC Lens - OGC Nice

Na zes wedstrijden in de Ligue 1 zonder overwinning heeft Nice eindelijk weer punten gepakt. Het duel met Lens leverde een 1-3 zege op. Nice kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Terem Moffi scoorde in de 11de minuut, met een assist van Mohamed-Ali Cho. Direct na de rust vergrootte Khéphren Thuram de voorsprong van Nice. Moffi scoorde nog een keer in de 67ste minuut. Elye Wahi milderde de achterstand van Lens na een assist van Wesley Saïd, in de 76ste minuut. Maar Lens was niet in staat om meer te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. Lens heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Nice één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Pablo Rosario bij Nice in de 82ste minuut gewisseld. Met 42 punten staat Lens op de zesde plaats, terwijl Nice met 43 punten op de vierde plek staat. In de volgende wedstrijd gaat Lens op vrijdag 29 maart om 21.00 uur op bezoek bij Lille. Nice speelt zondag 31 maart om 15.00 uur thuis tegen Nantes.