Frankrijk

RC Lens - AS Monaco

Monaco heeft zondag een 2-3 zege geboekt in de uitwedstrijd tegen Lens in de Ligue 1. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 19 minuten de leiding via Folarin Balogun, met een assist van Mohammed Salisu. Takumi Minamino vergrootte de voorsprong naar 2-0 na een half uur. Elye Wahi verkleinde de achterstand tot 2-1 na meer dan een half uur. Wesley Saïd maakte gelijk namens Lens in de 77ste minuut. Maar Monaco had nog tijd voor een extra doelpunt. Minamino vond het net opnieuw in de 92ste minuut, met een assist van Wilfried Singo. In de laatste vijf wedstrijden heeft Lens drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Monaco twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Lens dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Monaco met één doelpunt verschil. Dit betekent dat Lens op de zesde positie staat met 36 punten en dat Monaco de nummer 3 is met 41 punten. In de volgende wedstrijd speelt Lens op zondag 3 maart om 20.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Lyon. Monaco ontvangt vrijdag 1 maart om 21.00 uur PSG.