Jong PSV - FC Groningen

De wedstrijd in de Eerste Divisie tegen Groningen is maandag geëindigd in een nederlaag voor Jong PSV. De wedstrijd eindigde in 2-3. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Johan Hove scoorde na 20 minuten, met een assist van Luciano Valente. Direct na de rust bracht Dantaye Gilbert Jong PSV langszij. Groningen scoorde na 65 minuten en zette zo de score op 1-2. De gelijkmaker werd in de 90ste minuut gemaakt toen Jesper Uneken het net vond voor Jong PSV, op aangeven van Tai Abed. Groningen doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Marvin Peersman het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Hove, in de 94ste minuut. Jong PSV heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Groningen vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Jong PSV dit seizoen. Volgende tegenstander voor Jong PSV is Jong Ajax. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 15 maart om 20.00 uur in het Sportpark De Toekomst.