Jong AZ - Jong PSV

Jong AZ heeft vrijdag vier keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 4-1. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Ernest Poku scoorde, met een assist van Ro-Zangelo Daal. Nick Koster vergrootte in de 67ste minuut de marge voor Jong AZ. Gonçalo do Lago Pontes Esteves scoorde in de 69ste minuut, na een assist van Enoch Mastoras. In de 78ste minuut deed Koster de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Daal, en vergrootte de voorsprong voor Jong AZ. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-1 voor Jong PSV werd vlak voor tijd gemaakt door Jevon Simons, op aangeven van Mohamed Nassoh. Jong AZ heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Helmond Sport is de volgende tegenstander voor Jong AZ in de uitwedstrijd. Jong PSV speelt een thuiswedstrijd tegen Groningen op PSV Campus De Herdgang. Beide wedstrijden worden op maandag 11 maart om 20.00 uur gespeeld.