FC Eindhoven - Jong AZ

1 - 1
Expected goals2.6 - 0.6

Eindhoven en Jong AZ hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Ricuenio Kewal scoorde, op aangeven van Nick Koster, en zo Jong AZ op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Ozan Kökcü gelijk namens Eindhoven na een assist van Achraf El Bouchataoui. Het is de negende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Eindhoven. Eindhoven heeft in de laatste vijf wedstrijden vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong AZ twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het dertiende gelijkspel van Eindhoven dit seizoen. Willem II is de volgende tegenstander voor Eindhoven in de uitwedstrijd. Jong AZ speelt een thuiswedstrijd tegen Jong PSV op het AFAS Trainingscomplex. Beide wedstrijden worden op vrijdag 8 maart om 20.00 uur gespeeld.