FC Den Bosch - FC Groningen

Het duel in het Stadion De Vliert tussen Groningen en Den Bosch is in 1-4 geëindigd, waardoor Den Bosch voor de achtste keer op rij niet wist te winnen in de Eerste Divisie. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Kacper Kostorz scoorde, met een assist van Nick de Groot, en zo Den Bosch op voorsprong bracht. Rui Jorge Monteiro Mendes maakte in de 66ste minuut gelijk namens Groningen. Romano Postema bracht Groningen op voorsprong in de 71ste minuut na een assist van Marvin Peersman. Vier minuten later vergrootte Groningen de voorsprong. Monteiro Mendes passeerde nog een keer de doelman. Maar Groningen had nog tijd voor een extra doelpunt. Postema vond het net opnieuw in de 92ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Den Bosch twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Groningen drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Op vrijdag 8 maart om 20.00 uur speelt Den Bosch bij TOP Oss in het Frans Heesen Stadion.