FC Eindhoven - Jong FC Utrecht

De spelers van Eindhoven hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Jong FC Utrecht met 0-3 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na tien duels op rij zonder winst voor Eindhoven in de Eerste Divisie. Al vroeg in de wedstrijd kwam Eindhoven op voorsprong, toen Ozan Kökcü scoorde na 11 minuten, op aangeven van Evan Rottier. Eindhoven benutte na 37 minuten een kans en bracht de score op 2-0. Eindhoven vond het net nog een keer, deze keer via Farouq Limouri, met een assist van Achraf El Bouchataoui, in de 63ste minuut. Jong FC Utrecht heeft nu vier wedstrijden op rij verloren. Eindhoven heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong FC Utrecht één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 15 maart om 20.00 uur, speelt Eindhoven bij Dordrecht. Jong FC Utrecht speelt dan thuis tegen FC Emmen op Sportcomplex Zoudenbalch.