NAC Breda - Jong FC Utrecht

NAC Breda heeft het thuisduel tegen Jong FC Utrecht in de Eerste Divisie vrijdag gewonnen in het Rat Verlegh Stadion met 3-1. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Boyd Lucassen scoorde, met een assist van Aimé Omgba. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Patriot Sejdiu en voerde de voorsprong op na een assist van Elías Már Ómarsson. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lynden Edhart namens Jong FC Utrecht. Maar Jong FC Utrecht was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Twee minuten later passeerde Fredrik Oldrup Jensen de doelman, op aangeven van Dominik Janosek, en vergrootte NAC Breda de voorsprong. NAC Breda heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong FC Utrecht één overwinning en vier nederlagen heeft. Jong Ajax is de volgende tegenstander voor NAC Breda in de uitwedstrijd. Jong FC Utrecht speelt een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport op Sportcomplex Zoudenbalch. Beide wedstrijden worden op vrijdag 8 maart om 20.00 uur gespeeld.