De Graafschap - Jong Ajax

De wedstrijd tussen De Graafschap en het uit spelende Jong Ajax in de Eerste Divisie is in 0-2 geëindigd. Daardoor wist Jong Ajax een reeks van vier nederlagen te beëindigen. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Jaydon Banel scoorde en zo Jong Ajax op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Jong Ajax werd vlak voor tijd gemaakt door Nassef Chourak. In de laatste vijf wedstrijden heeft De Graafschap drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Jong Ajax één overwinning en vier nederlagen heeft. De Graafschap speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Groningen in het Euroborg, Jong Ajax treft Jong PSV in de thuiswedstrijd in het Sportpark De Toekomst. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 15 maart om 20.00 uur.