Portugal

Braga - Estrela

De eerste helft is zaterdag zonder doelpunten gebleven in de Primeira Liga-wedstrijd tussen Sporting Braga en Estrela, maar in de tweede helft nam Braga de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 3-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Simon Banza scoorde en zo Sporting Braga op voorsprong bracht. Met nog zes minuten op de klok voerde Armindo Tué Na Bangna de score verder op voor Sporting Braga, met een assist van Rodrigo Zalazar. Sporting Braga vergrootte de voorsprong verder, toen Roger Fernandes scoorde in de 93ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sporting Braga vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Estrela één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Sporting Braga op zaterdag 9 maart om 19.00 uur in een uitwedstrijd tegen Rio Ave. Estrela ontvangt vrijdag 8 maart om 21.45 uur Casa Pia.