Portugal

Gil Vicente - FC Porto

Gil Vicente en Porto hebben zondag de punten gedeeld in de Primeira Liga. De wedstrijd eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Francisco Evanilson de Lima Barbosa scoorde en zo Porto op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Gil Vicente werd vlak voor tijd gemaakt door Thomas Luciano Trindade Lopes Mathias, met een assist van Leonardo Daniel Ulineia Buta. In de laatste vijf wedstrijden heeft Gil Vicente twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Porto twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Gil Vicente dit seizoen. De volgende wedstrijd, op zondag 3 maart, speelt Gil Vicente om 16.30 uur uit tegen Casa Pia in het Estádio Pina Manique. Porto zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Benfica. Het duel start om 21.30 uur.