Zlatan: 'Champions League speelt geen rol bij mijn keuze'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic maakte zondag met twee doelpunten het verschil namens Zweden in het EK-kwalificatieduel met Montenegro (3-1), maar na afloop ging het vooral over de nabije toekomst van de spits.

Zlatan: 'Champions League speelt geen rol bij mijn keuze'

Ibrahimovic heeft een contract tot medio 2016 bij Paris Saint-Germain, maar zijn naam valt veelvuldig bij zijn oude werkgever AC Milan. 'Ik heb nog een contract voor een jaar bij PSG en ik heb geen andere plannen', liet de 33-jarige Zweed weten tegenover de Zweedse media.

'Maar er kunnen altijd dingen van de een op de andere dag zo maar veranderen', vervolgde Ibrahimovic. 'Hoe ouder ik word, en zeker nu ik vader ben, hoe anders ik denk over de keuze voor een club. Het gaat niet alleen om het voetballen, maar ook om de stad waarin ik ga wonen met mijn gezin.'

In dat kader zou een terugkeer naar AC Milan niet verrassend zijn. De Zweedse wereldster speelde tussen 2006 en 2009 voor Internazionale en in de periode 2010-2012 voor stadgenoot AC Milan. Ibrahimovic kent de Italiaanse modestad dus als geen ander.

Overigens speelt de enige grote prijs in clubverband die nog ontbreekt in zijn indrukwekkende prijzenkast niet mee. 'Veel mensen zeggen dat het mij alleen nog om de Champions League te doen is, maar dat klopt niet. Ik wil het naar mijn zin hebben, genieten en leuk voetbal spelen. Geloof me, ook als ik de Champions League niet win kan ik terugkijken op een geweldige carrière', aldus de 33-jarige aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.