Ziyech ook na afmelding Boufal niet in beeld bij Marokko

Reacties

Sofiane Boufal heeft zich afgemeld voor het toernooi om de Afrika Cup. De middenvelder annex aanvaller van Southampton is alweer de vierde offensieve basisspeler die verstek moet laten gaan bij Marokko.

Ziyech ook na afmelding Boufal niet in beeld bij Marokko

Younès Belhanda was de eerste die Marokkaanse bondscoach Hervé Renard kopzorgen bezorgde met zijn afmelding voor het toernooi, dat op 14 januari van start gaat. Op dat moment leek Ajacied Hakim Ziyech nog in beeld als mogelijke vervanger. De 23-jarige middenvelder was in eerste instantie over het hoofd gezien door Renard omdat hij de voorgaande duels niet veel gespeeld zou hebben. De Fransman vond Ziyech 'geen speler om op de bank te zetten'.

Na Belhanda moesten ook Nordin Amrabat en Oussama Tannane verstek laten gaan bij het nationale elftal. Zondag kreeg Renard het volgende slechte nieuws te verwerken. Boufal, de laatste maanden een van de uitblinkers bij Southampton, moest zich geblesseerd afmelden.

Ook de vierde afmelding van een aanvallend ingestelde speler betekent geen oproep voor Ziyech. Renard geeft in plaats daarvan de voorkeur aan Ismail El Haddad van Wydad Athletic Club Casablanca.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.