Renard beslist in Emiraten over Belhanda en Ziyech

Reacties

Hakim Ziyech zit nog immer in de wachtkamer over zijn deelname aan de Afrika Cup. Marokko-bondscoach Hervé Renard gaat in El Ain de knoop doorhakken.

Renard beslist in Emiraten over Belhanda en Ziyech

Marokko vertrekt richting de Verenigde Arabische Emiraten. In El Ain wordt vanaf maandag met de beschikbare internationals de basis gelegd voor het toernooi om de Afrika Cup. Renard heeft oefenduels met Iran en Finland voor 6 en 9 januari op het programma staan.

De Franse coach zal na het trainingskamp in de Emiraten zijn selectie definitief gaan maken. Younes Belhanda moet waarschijnlijk afhaken vanwege een gebroken teen, hetgeen kansen biedt voor de gepasseerde Ziyech om alsnog te worden geselecteerd voor de strijd om de Afrika Cup.

Belhanda is waarschijnlijk zeker een maand uit de roulatie, waardoor de middenvelder van Olympique Nice de start van het Afrikaanse kampioenschap op 14 januari in Gabon mist. Om daarover zekerheid te hebben zal Belhanda zich melden in de Verenigde Arabische Emiraten om zich door de Marokkaanse teamarts te laten onderzoeken. Na het advies van de medische staf neemt Renard een beslissing over Belhanda.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.