Ziyech keert op bekend terrein terug in basisformatie Ajax

Reacties

Ajax treedt tijdens het uitduel met SC Heerenveen (aftrap 14.30 uur) aan met de vertrouwde basiself. Dat betekent dat Hakim Ziyech tijdig fit is voor zijn rentree tegen de club waar hij zijn profcarrière startte.

Ziyech keert op bekend terrein terug in basisformatie Ajax

Ziyech was ziek en moest daardoor donderdag het thuisduel met Panathinaikos in Groep G van de Europa League aan zich voorbij laten gaan. Trainer Peter Bosz besloot nog enkele spelers rust te gunnen tegen de Grieken, maar desondanks werd het 2-0.

Ten opzichte van de 5-0 thuiszege op NEC afgelopen zondag heeft Bosz één wijziging doorgevoerd in zijn basisformatie. Amin Younes kampte toen met een liesblessure, maar maakte tegen Panathinaikos al zijn rentree. Hij vervangt Vaclav Cerny.

De volledige opstelling van Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven; Klaassen, Schöne, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.

Aan de kant van SC Heerenveen ontbreekt Stijn Schaars nog. De routinier heeft nog altijd te veel last van een liesblessure, die hij eerder deze maand opliep bij het Nederlands elftal. Younes Namli is de vervanger van de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.