Ziyech: 'Het boegeroep moet ophouden'

Reacties

Hakim Ziyech is de negatieve houding van de supporters van FC Twente zat. De fans van de Tukkers lieten zaterdag hun onvrede luid en duidelijk horen tijdens de met 4-1 verloren thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Ziyech: 'Het boegeroep moet ophouden'

Ziyech vermoedt dat het elftal lijdt onder het boegeroep vanaf de tribunes. 'Ik heb er zelf geen problemen mee, maar andere jongens misschien wel. Op een gegeven moment blokkeerden we gewoon. Dat boegeroep moet ophouden. Dit is een oproep', aldus de Twentse aanvoerder tegenover de NOS.

'We moeten met zijn allen achter de club staan. In goede en slechte tijden. Het is pas zo vroeg in het seizoen. Als we nu al boegeroep horen... Daar gaan we echt niet beter van voetballen', vervolgde Ziyech.

FC Twente wacht na de verliespartij tegen ADO en remise tegen FC Groningen van een week eerder nog op zijn eerste zege van het seizoen. Vorig seizoen werden veel thuiswedstrijden van de kampioen van 2010 ook getekend door protesten en onvrede van de supporters, die onder meer opriepen tot het ontslag van trainer Alfred Schreuder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.