Zivkovic helpt Willem II aan zeldzaam succes

Reacties

Willem II heeft tegen Go Ahead Eagles weer het genoegen van een overwinning mogen smaken. Dankzij Richairo Zivkovic werd de vierde ronde van het KNVB-bekertoernooi gehaald (0-2).

Zivkovic helpt Willem II aan zeldzaam succes

Willem II maakt moeizame tijden door in de Eredivisie en heeft de laatste jaren ook in de strijd om de KNVB-beker weinig aansprekende resultaten geboekt om daaruit vertrouwen te kunnen putten. Ook bij Go Ahead Eagles hadden de Tilburgers veel moeite om het kwaliteitsverschil tot uitdrukking te brengen.

De Deventer gastheren leefden lang met de hoop dat een verrassing tot de mogelijkheden behoorde. Die hoop werd aangewakkerd door de kansen. Na ruim een uur dwong Tom Daemen Willem II-keeper Kostas Lamprou tot een redding. Uit de corner die erop volgde kopte Bart Vriends op de lat. 

Maar tien minuten later was de hoop verdwenen. Verantwoordelijk daarvoor was Richairo Zivkovic. De Ajax-huurling maakte met twee doelpunten een einde aan de illusies van Go Ahead Eagles. Beide keren stond Erik Falkenburg aan de basis van het doelpunt.

Het was pas de derde zege voor Willem I dit seizoen. Want naast FC Utrecht in de Eredivisie had alleen DOVO zijn meerdere moeten erkennen in de Tilburgers. En dat gebuerde ook in de strijd om de KNVB-beker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.