Zivkovic gewild bij Nederlandse clubs

Reacties

Ook Willem II heeft interesse in het huren van Richairo Zivkovic (18). Tijdens de onderhandelingen over de transfer van Mitchell Dijks van de Tilburgse club naar Ajax is die optie besproken.

Zivkovic gewild bij Nederlandse clubs

Dijks is persoonlijk rond met Ajax over een driejarig contract, maar de clubs onderhandelen nog over de transferconstructie. Donderdagavond was daarover nog geen akkoord. In de deal wordt mogelijk, naast een transfersom, een speler van de Amsterdammers betrokken.

Daarvoor is behalve Lesley de Sa nu ook Zivkovic in beeld. 'Dat zou zomaar kunnen', reageert Willem II-trainer Jurgen Streppel vanaf zijn vakantieadres. Technisch directeur Carlos Aalbers erkent dat meerdere opties zijn langsgekomen tijdens de gesprekken met Ajax-voetbaldirecteur Marc Overmars over de transfer van Dijks. 'Bij de onderhandelingen bekijken we welke speler van Ajax ons zou kunnen versterken', aldus Aalbers.

Ajax is bereid mee te werken aan een huurdeal van Zivkovic met een Eredivisie-club. Eerder toonde ook zijn vorige werkgever FC Groningen al belangstelling. Zivkovic heeft in Amsterdam een contract tot medio 2019 en speelde er tijdens zijn eerste seizoen vooral in de beloftenploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.