Ziekenboeg Real loopt leeg richting Madrileense derby

Reacties

Real Madrid heeft goede hoop dat het Gareth Bale, Sergio Ramos en James Rodríguez zondag kan inzetten in de Madrileense derby tegen Atlético Madrid. Bale en James stonden maandag zelfs alweer op het trainingsveld.

Ziekenboeg Real loopt leeg richting Madrileense derby

Trainer Rafael Benítez zag de laatste weken de ene na de belangrijke speler geblesseerd wegvallen. Juist nu de eerste grote wedstrijd in de Primera División voor de deur staat, lijkt Real zijn drie belangrijkste zorgenkindjes terug te hebben. De Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Malmö FF komt nog wel te vroeg.

Bale miste door een spierblessure de laatste drie competitiewedstrijden, maar ligt op schema voor een rentree tegen Atlético. Ook Ramos staat door een schouderblessure zolang aan de kant. De 29-jarige captain mikte aanvankelijk nog op een terugkeer tegen Athletic de Bilbao, maar hoopt er zondag in Estadio Vicente Calderón eveneens weer bij te zijn.

James kwam door een spierblessure zelfs de hele maand september nog niet in actie en zou aanvankelijk ook tegen Atlético niet van de partij zijn, maar daar lijkt het door zijn terugkeer op het trainingsveld nu wel op. Benítez kan nog geen beroep doen op de verdedigers Danilo en Pepe, terwijl de blessure van de zondag uitgevallen Jesé niet ernstig lijkt te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.