Schouderblessure Sergio Ramos serieuzer dan verwacht

Reacties

De schouderblessure die Sergio Ramos dinsdag opliep in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk is toch zwaarder uitgevallen dan gedacht. Real Madrid-trainer Rafael Benítez kan in ieder geval zaterdag thuis tegen Granada geen beroep doen op de 29-jarige verdediger.

Schouderblessure Sergio Ramos serieuzer dan verwacht

Trainer Rafael Benítez sprak na afloop van de 4-0 thuiszege de hoop uit dat de blessure van Ramos, net als die van Raphaël Varane zou meevallen. Onderzoek heeft woensdag echter uitgewezen dat de schouderblessure van de Real-aanvoerder dermate serieus is dat hij volgens de toonaangevende Spaanse kranten in ieder geval het competitieduel van zaterdagmiddag met Granada mist.

Hoewel voor de kwetsuur van Ramos normaal gesproken een hersteltijd van minimaal tien dagen staat, mikt de Spaanse international op een rentree in de uitwedstrijd van woensdag tegen Athletic de Bilbao. Varane zal zaterdag naar verwachting overigens gewoon mee kunnen spelen. Gareth Bale staat met zijn enkelblessure waarschijnlijk langer aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.